Podijeli objavu

Mahmood, talentirani talijanski pjevač čija popularnost raste iz dana u dan, objavio je novi singl „Rapide“. Ovu urbanu baladu obožavatelji su željno iščekivali, a sada je napokon ugledala svjetlo dana. Osim novom pjesmom, Mahmood je početak godine obilježio najavom albuma i europske turneje. Hrvatska publika „Rapide“ može slušati u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu.

Singl „Rapide“ spoj je balade i urbane produkcije te je nošen emocijama koje se ocrtavaju u Mahmoodovom jedinstvenom vokalu. Nova pjesma ovog mladog i talentiranog pjevača predstavlja početak još jednog uzbudljivog poglavlja u njegovoj karijeri, a dio tog glazbenog putovanja bit će i objava novog albuma te europska turneja.

Alessandro Mahmood široj se javnosti predstavio 2019. godine, kad je s pjesmom „Soldi“ nastupio na Natjecanju za Pjesmu Eurovizije, na kojoj se našao na drugom mjestu i tako opravdao status jednog od favorita. Svojim je dosadašnjim radom osvojio kritiku i publiku, za što je zaslužna i njegova glazbena autentičnost koja uspješno spaja emocije i urban zvuk.