Madonna užasno falšala na Eurosongu, na kraju “propala” s pozornice

Podijeli objavu

Pozornost na Eurosongu, četverosatnom spektaklu ili, kako bi rekli kritičari, paradi kiča i neukusa, najviše je ukrala kraljica popa Madonna.

Ona je u kreaciji Jean Paul Gaultiera izvela 30 godina stari hit Like a Prayer i novu pjesmu Future. Premda je dio fanova na društvenim mrežama bio oduševljen nastupom, većina je ipak primijetila da je kraljica popa prilično “falšala” i promašila intonaciju te je njezinu vokalnu izvedbu proglasila lošom – piše index.hr

Madonnino sudjelovanje izazvalo je niz prosvjeda, no 60-godišnja zvijezda rekla je prije natjecanja: “Nikad neću odustati od glazbe da bih zadovoljila nečije politikantske motive, niti ću prestati govoriti protiv povreda ljudskih prava gdje god da su te povrede počinjene.”

Prije samog nastupa u subotu navečer nekoliko je puta ponovila da “glazba spaja ljude”, a tijekom izvedbe dvoje plesača nakratko se pojavilo na pozornici u kostimima ukrašenim izraelskim i palestinskim zastavama.

“Taj dio nastupa nije bio na probi. Eurosong je nepolitičko događanje i Madonni je to dano do znanja”, poručili su organizatori.