Lydia Lunch & Big Sexy Noise u Vintage Industrial Baru!

by svi 26, 2019Koncerti, Strana glazba, Vijesti

U nedjelju, 2. lipnja, u zagrebačkom Vintageu nastupaju Lydia Lunch & Big Sexy Noise.

Radi se o imenu za koje ste zasigurno čuli – ako ne zbog nečeg drugoga, onda zbog suradnje s legendarnim Nick Caveom, kojeg smo imali priliku i čast slušati u Zagrebu prošle godine.

Radi se o kontroverznoj no wave glazbenici, pjesnikinji i glumici koja iza sebe ima zavidnu karijeru koju je započela krajem sedamdesetih godina prošlog stoljeća, sa svojim prvim bendom, Teenage Jesus and the Jerks. Nakon te odskočne daske, uslijedili su samostalni projekti, albumi s raznim bendovima koje je osnovala, ali i hrpa kolaboracija.

Osim glazbe, aktivno se bavi i pisanjem, filmom i kazalištem. Uz glumu, filmu je doprinijela i kao scenaristica, kompozitorica, ali i subjekt filma.

U svakom slučaju, radi se o glazbenici koju se isplati doći poslušati, pogotovo kada nije čest gost u Zagrebu – ovo joj je prvi nastup nakon čak sedam godina!

Konkretno na ovom nastupu će proslaviti 10 godina od izdavanja prvijenca s bendom Big Sexy Noise, što garantira dobru zabavu sljedeću nedjelju!

Karte su u pretprodaji po cijeni od 50 kn na šanku Grif bara, VIB-a i Dirty Old Shopa, a bit će ih moguće kupiti i na ulazu po cijeni od 70 kn.

Vrata se otvaraju u 20 sati, a početak koncerta je predviđen za 21 sat.