Luminize objavile posljednji video iz Akustika Session serijala

by stu 24, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Objavljen je i posljednji video iz Luminize Akustika Session serijala – live-akustična izvedba pjesme „Kill It With Love“, čime se zaokružuje ova zajednička priča skupine Luminize, Universal Music Hrvatska i Akustike.

Početkom studenog predstavljen je Luminize Akustika Session EP, dostupan u digitalnom obliku te radijskom eteru. Tada je najavljeno i kako će session biti predstavljen i kroz video-serijal, snimljen u Rockmarku, na novokreiranom Akustika Session YouTube Vevo kanalu.

Foto: Marko Horvat

„Kill It With Love“ jedan od prvih singlova skupine Luminize, kojim su se 2015. godine predstavile publici s autorskim materijalom. Ovom prilikom još su se jednom osvrnule na svoj zamijećeni singl s debi albuma “All Or Nothing”, predstavivši ga u live-akustičnoj verziji. Ovime se zaokružuje njihov Akustika Session serijal, kroz koji su predstavljene ukupno četiri pjesme u live-akustičnim izvedbama – singlovi “Glavni lik” i “Twilight”, obrada Elementalovog singla “Vertigo” te sada “Kill It With Love”.

Poslušajte Luminize Akustika Session na Deezeru.

Luminize Akustika Session novi je u nizu live-akustičnih serijala, koje Universal Music Hrvatska predstavlja u suradnji s akustičnim glazbenim projektom „Akustika“. Početkom godine predstavljeni su Akustika Session serijali snimljeni s Marinom Jurićem-Čivrom i Ivanom Kindl, također objavljeni u digitalnom EP i video izdanju. Sessioni su snimani u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark, u suradnji s Nexus Produkcijom.

Ovim serijalom zaokruženim kroz zajednički naziv „Akustika Session“ publici se predstavljaju prepoznatljiva glazbena imena u nesvakidašnjem glazbenom izdanju, kroz njihove live-akustične izvedbe odabranih pjesama, na specifičnim lokacijama.