Luke Black predstavlja novi singl – obradu kineskog klasika „Olive Tree“

by stu 28, 2017Nova izdanja, Strana glazba, Vijesti

Nakon uspješnih singlova „Demons“ i „Walpurgis Night“, srpski glazbenik Luke Black vraća se s novim singlom „Olive Tree“. Inspiriran turnejom po Kini 2016. godine, Luke Black snimio je obradu istoimenog kineskog klasika iz 1979. godine, privučen fascinantnom pričom koja stoji iza pjesme. Pjesma je naknadno prevedena na mandarinski, a kasnije je napravljena i adaptacija koju izvodi Chyi Yu, a sada je ovom klasiku Luke Black udahnuo futuristički pop zvuk.

„Olive Tree“ Luke je premijerno izveo u Ljubljani

U suradnji s glazbenim imenima kao što su Venza („Seek & Hide“), koji je radio dodatnu produkciju pjesme te Emika, zaslužna za finalni miks i master, Luke je stvorio jedinstvenu obradu u skladu sa svojim umjetničkim duhom. Nova verzija pjesme „Olive Tree“ sadrži dijelove na engleskom jeziku, ali po prvi put i na srpskom.

Singl „Olive Tree“ Luke je premijerno izveo u Ljubljani, u kolovozu ove godine. Prošle je godine Luke Black nastupao na nizu rasprodanih nastupa u Pekingu, Šangaju te Guangzhou, ali i u poznatom belgijskom klubu Berghain, na reviji modne dizajnerice Ivane Pilje.

Singl „Olive Tree“ hrvatskoj je publici dostupan u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa.