Luka Nižetić rasplesao Tvornicu Kulture

by lis 29, 2022Domaća glazba, Izdvojeno, Koncerti, Vijesti

Luka Nižetić je održao veliki solo nastup u Tvornici Kulture. Na dvosatnom koncertu je tako izveo svoje najveće hitove, kao što su Proljeće, Ae, Kad se rodiš usrid Splita, Ludilo brale i Amsterdam. Naravno, nije izostala ni Prava ljubav, za koju mu se na pozornici pridružila i Lana Jurčević.

Tvornica je bila solidno popunjena, a koncert je krenuo s minimalnim kašnjenjem od petnaestak minuta. Na koncertu su bile brojne poznate osobe, pa smo tako vidjeli Ivana Šarića, Viktoriju i Dina Rađu, Igora Barberić, Natašu Janjić, Gabrijelu Pilić… Ukratko, ako niste bili u Tvornici, definitivno niste bili na IT mjestu večeri.

Koncert je svakako bio prepun iznenađenja – od toga da je Luka imao i promjenu outfita, pa do plesača koji su negdje na polovici koncerta jednostavno skočili na pozornicu i naravno, nisu izostali niti konfeti za kraj.

Svakako je u pitanju bila ozbiljna produkcija, pa je i na samoj pozornici bio prisutan proširen bend – bas, električna gitara, akustična gitara, perkusije, bubnjevi, truba, back vokali, harmonika, violončelo, violina i tamburica. Sve je zvučalo vrhunski! Nakon gotovo dvosatnog koncerta je slijedio i podulji bis, koji je završio s početnom pjesmom – Ludilo brale.