Podijeli objavu

Veseljaci iz DJ dua Banana Zvuk kojeg čine Luka iz TBF-a i Yuri iz Stillnessa dolaze večeras šibenski Barcode klub da nam ovu godinu na izmaku učine još plesnijom i zabavnijom.

Nakon ljetne sezone festivala kad su nastupali na Seasplashu i Outlooku, povlače se u klupske prostore da rasplešu i najzimogroznije čizmice u gradu.

Banana Zvuk je splitski soundsytem koji od 2006. godine širi ljubav prema svim oblicima roots glazbe. Izvođački i stvaralački dio čine producent i DJ Luka (TBF) i MC i selektor Yuri (ST!llness/Golem/Sinestet). Ovi splitski veseljaci bave se istraživanjem i promoviranjem ritmova od reggaea, hip-hopa, dancehalla, junglea do različitih mashupova. Vole vesele i basovite dureve s divljim MC-jevima. Jednako su skloni novom zvuku i svježim izdanjima kao i starim klasicima za kojima posežu da ubrizgaju nove doze adrenalina tijekom cjelonoćne zabave. U nekoliko godina rada povezali su se i radili sa svim soundsystemima u skoro svim klubovima i festivalima u zemlji i susjedstvu.

Njihov debitantski album “Split Banana” sadrži sedam pjesama u raznovrsnim reggae stilovima, a izvedene su s ponajboljim svjetskim reggae izvođačima – Tenor Fly, The Ragga Twins, Skarra Mucci i dr.

“Uživamo kad se ljudi totalno razvale i party ode u nekontrolirane uvjete. Radimo ovo da bi se ekipa s nama zabavila, a mi ostali u svijetu pozitivnih vibracija” – najavili su za večerašnji party Luka i Yuri.

Plesna veselica počinje od 22 sata u noćnom klubu Barcode, a ulaz je besplatan. Događaj se realizira kroz šibensku organizaciju PARK.

PARK pratite na Webu, Facebooku i Instagramu.