Luka i Marko snimili emotivan duet: ‘Mi smo dokaz da još ima romantičnih muškaraca, žene, ne dajte da vas uvjere u suprotno“

Podijeli objavu

I Luka Basi i Marko Škugor imaju ono nešto zbog čega ih publika voli. Snimili su mnoge prelijepe pjesme, njihovi spotovi broje milijunske preglede, održali su brojne koncerte za koje se traži karta više pa iako bi mogli svaki iz svog pobjedničkog kuta na onoga drugoga gledati kao na konkurenciju, odlučili su udružiti svoje glazbene talente i snimiti duet. I to kakav!

„Ružo bila“ prava je mediteranska oda ljubavi i posveta ženama koje su inspiracija za sve najbolje što muškarac može dati od sebe kad upozna onu jednu jedinu. Pjesnik među tekstopiscima Nenad Ninčević predivnim je stihovima taknuo dušu Raaya koji ih je uglazbio, a ekipa Raay Musica (Raay i Krešimir Tomec) zaslužna je za aranžman i produkciju.

„I Marko i ja isto smo reagirali kada nam je Raay pustio pjesmu… nismo mogli dočekati da što prije stanemo za mikrofone i to je bio trenutak koji se ne događa svaki dan, a u kojem znaš da imaš veliku pjesmu. Nadam se da će ju publika lijepo prihvatiti i pjevati je još dugo, dugo na našim koncertima“, izjavio je simpatični Luka Basi o prvoj suradnji s miljenikom publike Markom Škugorom.

Zanimljiva priča prati upoznavanje ova dva iznimna vokalista. Naime, krajem prošle godine Luka je pozvan od strane mladoženje da na vjenčanju u okolici Pule, kao iznenađenje svojoj budućoj supruzi otpjeva svoj hit „U bijelom“, dok je mladenkin poklon budućem suprugu bila Markova live izvedba hita „Samo s tobom sam upoznao ljubav“.

Iako prate karijere jedan drugoga, ovo je bila prva prilika za upoznavanje te kratko druženje pri kojemu su shvatili da glazbeno imaju puno sličnosti te je ideja za duet došla prirodno i nenametljivo, baš kao što se najčešće i rode najdugotrajnije pjesme. Videospot za pjesmu „Ružo bila“ sniman je u Istri, u prekrasnom Medulinu u produkciji Neo Visuals.