Lovely Jubbly Mućke za doček Nove 2018.

by pro 12, 2017Domaća glazba, Strana glazba, Vijesti

Ove godine klub Metropolis nakon dvije uzastopne rasprodane Nove godine svojim posjetiteljima odlučio je organizirati najluđi tulum do sada u otkačenom Trotterovskom stilu i debeli zaron u 80te! Pozivaju se svi  mulci, dripci, frajeri, komadi, koke i svi koji se osjećaju dovoljno otkačeno, da  uđu  u predgrađe smijeha – popularni Peckham i budu  dio najjače serije ikada, jer u sred Zagreba ekipa iz Metropolisa organizira  ludi provod za doček u stilu Mućki!  Uz obilje zabave klub  će blještati u najkričavijim i najsjajnijim bojama, balonima, disco kuglama, a kažu, ako se blještavo uđe u Novu ona će vam zabljesnut u pravom sjaju, pa možda iduće godine u ovo vrijeme postanete i milioneri!  

Kako bi  se uklopili u sav taj kič, posjetitelji se mogu i  prikladno i dotjerati u stilu Trotterovih  i frendova, a najluđi kostim iza ponoći osvojit će i bocu po izboru! Dress code se  prepušta mašti, a najveći uzor u tome je i ovogodišnji modni guru Del Boy za dečke i njegovi komadi za cure.  Muzički če se dobro zaploviti u 80te i 90te baš kao i Mućke, od Novog Vala do najvećih svjetskih hitova iz toga doba, a za to će se pobrinuti najveći majstori za 80te –band Flashback!

Flashback majstori hitova 80tih i 90tih koji iza sebe već ima nastupe pred grupama Parni Valjak,  Leb i sol i Bajaga i Instruktori, pobjedu na prvom Splitskom rock festivalu, te akutualni hit sa Zdenkom Kovačiček „Večeras pjevam blues“ , dobro su poznati hrvatskoj publici po odličnoj interpretaciji najvećih rock hitova regije i dobrog odabira velikih svjetskih uspješnica.

Uz live svirku Flashbacka tu su i dva DJ-a, DJ Sish & DJ Škorc pobrinut će se da cijelu noć za vas bude prava urbana mjuza (, novi val, ex yu rock, funky i ostale pop i rock).

Stoga, pripremite svoje što luđe plesne cipelice za đipanje do jutarnjih sati, jer po najvećim retro hitovima peglati će i DJ-i, a kako kod Del Boya ima svega za pristojne novce i ove godine pripremljen je novogodišnji paket za svačiji džep-za samo 65 KN.U cijenu ulaznice od 65KN uključeno: švedski stol (hladna jela- plate, kolači, razne salate) te piće dobrodošlice i pjenušac u ponoć te program od dva Dj-a, live bend Flashback.

Kako je prošli doček planuo već tjedan dana prije, savjetuje se svima da  svoju ulaznicu za ludi tulum kupe ranije.

Ulaznice po cijeni od 65 kn možete kupiti u sustavu #Eventim i na prodajnim mjestima ( #Tisak, #Tisak Media) te svakim danom u #Metropolis klubu (šank 09:00h – 02:00h).

Maknito se iz „mučke“ stare i uđite u Novu u najluđem provodu u gradu, jer kako Del Boy kaže – Samo odvažni pobjeđuju!!