Podijeli objavu

Saša Lošić Loša, frontmen legendarnog ‘Plavog orkestra’ gostovao je danas u emisiji ‘Šibenik Lifestyle’ urednice i voditeljice Matee Jurić. Kako je rekao, nikad nije ni sanjao da će kao bend postojati preko 30 godina – piše šibenskiportal.rtl.hr

Loša je ‘odogovoran’ za brojne vikendice prodavača kapa ‘a la Loša’, a naglasio je kako je glazba nešto s čim se bavi kada odmara od svog ‘pravog’ posla – gledanje televizije, ležanja i naručivanja ‘junk fooda’. Usporedio je Šibenik sa Sarajevom, jer su iznjedrili brojne talentirane ljude. Loša se družio s nama prije večerašnjeg koncerta u zadarskom Arsenalu, a što nam je još rekao pogledajte u videu.

U petak, 20.04., regionalna turneja ‘Everblue’ stiže u zadarski klub Arsenal, u kojem će u Plavi orkestar, nakon rasprodanih arena i sportskih dvorana, zadarskoj publici predstaviti najveće hitove iz svoje karijere. Obzirom da je kapacitet kluba ograničen, bit će ovo jedinstvena prigoda da se Plavce vidi u intimnijoj klupskoj atmosferi.

Kao i na ranijim koncertima na kojima su potvrdili status najveće koncertne atrakcije u regiji i u zadarskom Arsenalu uživat ćemo u u velikim hitovima poput „Suade“, „Bolje biti pijan nego star“, ”Od rođendana do rođendana”, ”Lovac i košuta”, pa himne generacije „Goodbye Teens“ i mnogih mnogih drugih.

Stotine tisuća oduševljenih fanova koji su uživali u velikoj koncertnoj turneji „Everblue“, još jedna su potvrda velikog glazbenog talenta ovih pop ikona pa je ovaj ekskluzivni zadarski klupski nastup u Arsenalu nešto što nikako ne smijete propustiti.