Podijeli objavu

Ljetne ljubavi, avanture i simpatije nisu mit, već java, koje su mnogi od nas i sami doživjeli. Puno se takvih priča, nastavilo i nakon ljeta, prerastajući u više ili manje uspješne ‘veze’.

Upravo ta vruća ljetna zaljubljenost, glavna je tema nove pjesme i video spota, klapske ekipe, koja već godinama spaja nespojive stilove i glazbene pravce.

Nagrađivana klapa Kampanel, predstavlja ‘Litnju baladu’, glazbenu perjanicu prepoznatljivog klapskog zvuka, acapella pjevanja i moderne pop produkcije.

Nema sumnje, kako će nova skladba, ‘na prvu’ osvojiti srca obožavatelja i struke, a ovo ljeto zasigurno obilježiti u radijskom eteru. Ono što obilježava ovu pjesmu, prvenstveno je ‘zarazni’ refren, koji vas jednostavno vuče na ponovno slušanje i ples.

Foto: Lucija Luc Babić

‘Klapa je jedva dočekala ljeto kako bi se predstavila s pjesmom ‘Litnja balada’ autorice Ružane Kovač čiji je tekst uglazbio nekadašnji član Kampanela Nikola Sunjka. Pjesma je pjevna i plesna, a govori o ljetnjoj zaljubljenosti koja bi mogla prijeći i u nešto više. Uostalom, pogledajte i provjerite sami. Spot u kojem glume Antonia Trahlić, Goran Kaleb Mitch i članovi klape Kampanel režirala je Lucija Luc Babić, a sniman je na zagrebačkom Gornjem gradu.’, poručuje veselo društvo iz Kampanela.

Foto: Lucija Luc Babić

Sve novosti vezane uz klapu Kampanel, koja će ponovno imati itekako radno ljeto, na radost brojne publike, koja uživa u svakom novom koncertu, pratite putem društvenih mreža klape i Hit Recordsa.