“Ljubavi sam žedan ostao” novi je singl mladog glazbenika Jakova Mađarića

by kol 30, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Singl “Ljubavi sam žedan ostao” mladog glazbenika dvadesettrogodišnjeg Jakova Mađarića, ovog ljeta bio je pravi hit.

Ljubavi sam žedan ostao’, pjesma je za koju je Jakov od prvog trenutka znao kako će biti upravo njegova i ona sa kojom se želi predstaviti publici.
Autor teksta i glazbe je Kristijan Rahimovski a autor aranžmana i glazbeni producent Filip Gjud.

Svojim veselim ritmom i odličnom energijom pjesma je slušatelje već zarazila te će ih vodit kroz ove ljetne mjesece,mjesece kada frcaju iskre zaljubljenosti. Naime tema je ljubavna “Jer svi mi muškarci imamo ili smo imali onu koja nas ‘vrti kao cijeli svijet’. Bez obzira na to što nas djevojke ‘vrte oko maloga prsta’ mi muškarci ne odustajemo, ponekad smo ludi, pa čak i budale, ali budale koje su spremne učiniti tisuću i jednu neobičnu, ludu i nesvakidašnju stvar kako bi je osvojili, a neke od njih moći ćete vidjeti u spotu.’, istaknuo je Jakov.

Nakon snimanja pjesme došao je red i na snimanje video spota koji je rađen s ekipom i Cinematic-a, Osijek pod direktorskom palicom Josipa Grizbahera. Lokacije su pomno birane za snimanje spota, protežu se duž grada Osijeka.
U realizaciji spota sudjelovali su članovi benda „Negro“ s kojima Jakov nastupa i djevojke iz plesnog studia Shine Osijek, Danijela Trcović. Ulogu one zbog koje u spotu „gubi“ glavu odigrala je studentica ekonomije Nina Dumenčić.

Jakov živi u Donjem Miholjcu, frontman je i lead vokal NEGRO benda ujedno Urednik i voditelj domaće top liste {Radio Našice} a uz sve to Katastarski referent i Stručni savjetnik implementacije zemljišne knjige i katastra Općinskog suda u Osijeku. Tekstopisac je i amaterski glumac, član Amaterskog kazališta Belišće i član KUU Franjo Ebling – Sveti Đurađ 17 godina.