#Ljubav – „Oboji me” – pjesma koja već tjednima ulazi u svaki dom

by srp 22, 2017Domaća glazba, Vijesti

Izrazito emotivna i umirujuća melodija koja djeluje vrlo opuštajuće nedavno je putem TV reklame ušla u svaki dom i obojila ga bjelinom i čistoćom. Naime, nedavno je pokrenuta kampanja “Ljubav bez ijedne mrlje” koji na vrlo emotivan način prikazuje sinergiju ljubavi i čistoće.

Zbog iznimno velikog broja gledatelja koji su pjesmu doživjeli upravo onako kako je i sam autor želio; širimo ljubav bez ijedne mrlje – snimljena je i trominutra verzija ove pjesme.

Manje je poznato da iza ovog projekta stoji genijalni Baby Dooks koji na svoj način pokazuje kako on vidi ljubav i ljepotu.

Kako i sama pjesma dočarava; Ljepota je svuda oko nas samo trebamo dobro otvoriti oči. Ljepota je u malim stvarima koje nas svakodnevno vesele, kojima se radujemo, a odnedavno, ljepota je pretočena u pjesmu namijenjenu onima koji žele i vole uživati u malim stvarima i ne zadovoljavaju se ničim manjim.

Zamislite jednu uspješnu ženu, supruga i brižnu majku. Ona živi ubrzanim životom, no ipak uz sve svoje obaveze savršeno balansira između privatnog i poslovnog života, no ne zaboravlja ostaviti vremena i za male stvari koje samo njoj pružaju užitak. Stvari zbog kojih nosi najveći osmijeh na licu. “Raj na zemlji nek nam bude dom” – poručuje Glas u pjesmi i savršeno dočarava taj osjećaj.