Ljubav na prvo slušanje. NoA i Lea Mijatović imaju pjesmu za Zagrebački festival

Podijeli objavu

Uredništvo Zagrebačkog festivala odabralo je 21 novu skladbu koja će se predstaviti na nadolazećem, 66. izdanju festivala u siječnju 2019. godine!

Među njima, svoju novu pjesmu predstavit će NoA i Lea Mijatović koji su udružili snage i snimili pjesmu „Pogled kao plamen“.

„Ovu jesen sam imala nešto drugačije glazbene planove od snimanja dueta, međutim NoA i Vojan su poremetili sve te planove kad su mi poslali pjesmu ‘Pogled kao plamen’. Bila je to ljubav na prvo slušanje i nisam dvojila ni trenutka da je otpjevam s Noom. Sretna sam što se stručnom žiriju Zagrebačkog festivala također svidjela i što su nam pružili priliku da je predstavimo na nadolazećem festivalu – rekla je Lea Mijatović prilikom predstavljanja pjesme.

Foto: Denis Butorac

„Pjesma govori o prekretnici između dvoje ljudi i o tome koliko je ljubav jaka i može li pobijediti i oprostit sve. Ona nije originalno zamišljena kao duet, ali je tekst zapravo ispao idealan za dvoje, a kako se Lein vokal savršeno složio s mojim, nismo dvojili ni tren.“ – rekao je NoA

Tekst, glazbu i aranžman potpisuju Vojan Koceić i Elvis Sršen Noa, a kako je pjesma nastajala, rekao je Vojan Koceić

„Pjesma je nastala prije nešto više od godinu dana i strpljivo čekala da pronađe svoj put iz “škafetina” do etera, a Zagrebački festival je taman došao u pravo vrijeme.“