“Ljubav ću kazivati” novi singl i spot grupe Emanuel

by ruj 24, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Pjesma ‘Ljubav ću kazivati’, originalnog naziva ‘Testify to love’, novi je singl jednog od najpopularnijih bendova duhovne glazbe, Emanuel. Predivnu pjesmu napisao je autorski tim koji čine Paul Field, Henk Pool, Robert Riekerk i Ralph van Mennen, dok aranžman potpisuju Branimir Jovanovac i Domagoj Pavin. Ova se pjesma nalazi na albumu ‘Svake slave dostojan’ koji je u nakladi Croatia Recordsa objavljen 18. studenog 2016., a široj je publici predstavljen na koncertu u Gradskoj sportskoj dvorani u Velikoj Gorici samo tri dana poslije. Tog je tjedna album ‘Svake slave dostojan’, na kojem se nalaze i hitovi ‘Divan si’, ‘Želim živjeti’ i ‘Zagledan u tebe’, bio najprodavaniji album u Hrvatskoj!

‘Ljubav ću kazivati’ jedna je od najtraženijih pjesama na koncertima Emanuela, stoga su članovi benda odlučili da upravo tu pjesmu dodatno približe i oplemene je lijepim vizualom.

Video potpisuje MIB studio

Ovo je četvrti službeni spot s albuma, a ovoga je puta video priča kreirana od kadrova sa spomenutog koncerta u Velikoj Gorici.