Podijeli objavu

Ljeto Pa Pa Party usko je povezan s prirodom i možda jedini zabavno glazbeni sadržaj koji edukativno i rehabilitacijski djeluje nudeći svim posjetiteljima zanimljive radionice, pomoću kojih će osvježiti duhovno i tjelesno stanje.

Sam program započinje radionicom “Povratak prirodi povratak sebi” koja educira kako se zapravo posvetiti odn. vratiti samom sebi i živjeti svoje prirodno stanje u skladu sa svojim duhom.

To prirodno stanje je ugodno, lagano, inspirativno i uvijek je povezano sa zdravljem, osjećajem mira i obilja. Kako se vratiti u to stanje ili skrenuti s puteva koji nam remete zdravlje i dobro osjećanje u vlastitom tijelu upravo možete naučiti na ovoj radionci. Svi sudionici moći će naučiti određene vježbe i tehnike pomoću kojih se regeneriraju duh i tijelo, te vraćau stanje balansa, mira radosti i veselja uz pomoć voditeljice Ive Solarević Jeličić, prof., osnivačice Solar Spirit-a, koncepta za kreiranje wellbeinga.

Još jedna zanimljiva radionica pokrenuti će vaše tijelo. „Kreativni ples“ uz lagane kreativne igre i pokrete za dušu i tijelo, pomoći će vam pokrenuti tijelo i uz lagane pokrete spojiti vas s plesom i prirodom.

Svim sudionicima savjetuje se da uzmu ugodnu odjeću i obuću i uz malo dobre volje dobra zabava je zagarantirana. Voditeljica kreativnog plesa je poznata koreografkinja Tamara Curić – Plesni centar Tala iz Zagreba.

Iza relaksacijskih i edukativnih programa slijedi urnebesno zabavni „Prava istina o disco plesu” Stand up popraćen najvećim disko hitovima i ima preko 50 plesnih pokreta, koje po želji ponavlja i publika. Uz posebno zabavni i humorističan pristup postat ćete pravi disko maheri, a kroz disko eru provesti će vas Tomislav Tržan (dugogodišnji plesač Ivane Banfić) i Zoran Jurić (DJ Jura). Kako su nastali disko pokreti na urnebesno smiješan i zabavan način u Monty Phyton-ovskom ,stilu objašnjava naš poznati plesač Tomislav Tržan poznatiji kao TT. Nakon ovog stand up možda zavrtite helikopter ili zanjišete bokovima kao Travolta pod utjecajem disko groznice.

Nakon što savladate disko gradivo, slijedi veliko finale Dance party 90-tih uz I BEE Ivanu Banfić glazbeno scenski program za sve generacije. I BEE nekad najveća dance zvijezda provest će vas kroz njene najveće hitove. Pripremite se za vesele plesne večeri najvećih cro-dancedance hitova koje su prošle godine zarazile podije hrvatskih klubova. I Bee pošteno je zatresla dance razdoblje svojim hitom ‘Šumica’. 1994. objavila svoj drugi studijski album Istinite priče vol.1, pod umjetničkim imenom I BEE. Pjesma “Ti si bolji”, poznatija kao “Da mu nisam dala”,koji je bio najavni singl za album. Nakon toga objavljuje singl “Šumica”, koji postaje veliki ljetni hit. Godine 1995. objavljuje album Mala škola ABC. S albuma se izdvojila pjesma “Cigareta”. Ubrzo nakon albuma izdaje pjesmu “Šumica 2”. Pjesmom „Imam te“ osvaja festivale a i biva nominirana za hit godine na Porinu 1999. Ivana Banfić zasigurno spada u vodeća dance, a i pop glazbena imena Hrvatske, a i šire regije.

Želite li ljeto pozdraviti na pravi rasplesani način Ljeto PA PA Party uz podršku Grada Siska, udruge Zibel i Glazbene kuće Banfić se ne propušta! Okupajte se i zaplešite, zaveslajte besplatno po Kupi u kajacima. na velikom ljetnom zabavnom finalu i to još besplatno!