Ljeto ljubavi Marka Kutlića!

by srp 30, 2019Domaća glazba, Izdvojeno, Vijesti

Posljednjih nekoliko mjeseci za mladog glazbenika Marka Kutlića, pokazali su se iznimno uspješni, pa krenimo redom.

Senzacionalan duet koji je snimio sa Nelom ‘U zagrljaju spašeni’, itekako je opravdao sve tjedne provedene na vrhovima top lista, a ova glazbeno-ljubavna priča, koja je osvojila struku i slušatelje, izabrana je za Hit mjeseca travnja, za glazbenu nagradu Cesarica.

Svojim aktualnim singlom ‘Samo ljubav’, Marko je osvojio nagradu za Najboljeg debitanta na ovogodišnjem Splitskom festivalu, čime je nastavio niz nagrada, ali i potvrdio status najperspektivnijeg mladog izvođača, koji već sada ima fenomenalnu samostalnu karijeru.

Na sve navedeno svakako treba nadodati, kako je nedavno nastupio na dva, nezaboravna koncerta Tonyja Cetinskog u Šibeniku na tvrđavi Sv. Mihovila, u sklopu koncertne turneje #samoljubav. Ovo ljeto mladi glazbenik odlučio je iskoristiti za malo odmora, ali i ono najbitnije, druženje sa publikom, pa je tako zajedno sa svojom vrijednom ekipom pripremio i nekoliko koncertnih poslastica.

Na vama je samo da odaberete jedan od nadolazećih datuma, kao i mjesto gdje možete uživati u svirkama, koje kreću već danas 30.07. u Zadru, nakon koje slijede:

31.07. Biograd na moru
01.08. Bibinje
02.08. Kožino (nastup sa Jazz orkestrom HV)
17.08. Zagreb, Designer outlet
24.08. Hvar, Jelsa

Ipak, iznenađenjima ovdje nije kraj. Naime, Marko će nastupiti na ovogodišnjem Aurea festu u Požegi sa pjesmom ‘Sreća’, a o čemu nećemo sada puno otkrivati, dovoljno je reći da svakodnevno pratite društvene mreže Marka Kutlića, na kojima možete saznati sve informacije i novosti