Ljetnu video razglednicu šalju vam jedinstveni Mixed up Mary!

by kol 13, 2017Domaća glazba, Vijesti

Kada ste posljednji put poslali razglednicu?

I članovi benda Mixed up Mary shvatili su da su po tom pitanju opasno zakazali, pa su odlučili poslati video razglednicu svijetu jer adrese više nitko ne pamti. Kako njihove pjesme nastaju kao skup prikupljenih osjetilnih impulsa, dali su sve od sebe da ih ovoga ljeta prikupe, a neke od njih zabilježili su u ovoj video razglednici. Njihov aktualni singl “Ljetna”, u čijim taktovim uživate gledajući razglednicu, je upravo tako i nastao – u Kuzminoj vali u Tribunju. Ova se razglednica ne pretvara da je nešto drugo, već prikazuje upravo to – ljeto i sve što ono nosi. U glavnoj ulozi ljetne video razglednice našla se pjevačica, autorica i suosnivačica benda Ana Lovrenčić, dok je sve kamerom zabilježio i složio njezin suprug, basist i suosnivač benda Konrad Lovrenčić.

Singl “Ljetna” je lepršava bossa nova, napisana upravo u jednoj čarobnoj uvali, a pjeva o ljetu i ljetnim ljubavima koje ćemo kasnije rado prizivati raznim osjetilnim impulsima, našim privatnim “Proustovim kolačićima”. Tekst i glazbu pjesme potpisuje Ana Lovrenčić, dok su za aranžman pjesme zaslužni svi članovi benda Mixed up Mary. “Ljetna” je snimana u studiju Element, iza čijeg miksa stoji dobro znani dizajner zvuka Ante Zvonimir Stamać, a za mastering je zaslužan Igor Malečić iz Meisterwerk Productionsa.

Uživanje u plesnim bossa nova zvucima singla “Ljetna”, u prepoznatljivom izričaju benda Mixed up Mary, možete podijeliti na društvenim mrežama uz hashtag #MUMLjetna.