Podijeli objavu

Večeras se sa Tvrđave Barone po prvi put ove sezone kreće na put oko svijeta! U 21.30 sati započinje projekcija prvog od deset naslova ovogodišnjeg filmskog programa pod zvjezdanim nebom – Srijedom po svijetu.

Napeti danski triler Krivnja (‘The Guilty’) uvodi nas u priču policijskog službenika, Asgera Holma, koji u centru za hitne pozive prima misteriozni poziv od ženske osobe koja je oteta. U nastojanjima da pronađe nju i otmičara, Holm kreće u utrku s vremenom.

Svim posjetiteljima, Šibenčanima i njihovim gostima, omogućeno je neometano praćenje napete radnje uz titlove dostupne na hrvatskom i engleskom jeziku.

Kako i priliči filmskoj večeri, uz izvrstan filmski naslov posjetitelji mogu uživati u kokicama te ponudi lokalnih craft piva iz Bistroa Barone koji su za ovu priliku dostupni po promotivnim cijenama što garantira ugodnu i osvježavajuću večer na Tvrđavi Barone!

Dobro je znano da je ulaz na filmsku večer slobodan za članove Kluba prijatelja te posjetitelje s važećom dnevnom ulaznicom.

Srijedom po svijetu 2018 – klapa prva!