Podijeli objavu

Mlada istarska kantautorica, Ivana Majcan, ovog ljeta snimila je veselu pjesmu prpošnog naziva „Lukavo i spretno“. Za pjesmu je snimila i video spot u režiji Erica Vojaka iz Pule s kojim surađuje prvi, ali, kako kaže, ne i zadnji put.

Spot za pjesmu “Lukavo i spretno” sniman je u dva dana na dvije lokacije.

„Prvi dan snimali smo u Ljubljani. Bilo je veoma vruće na setu i svi smo pocrvenili kao rakovi, ali sve smo odradili kako smo željeli i jednostavno te šarene kuće i zidovi prepuni grafita su me oduševili na prvu! Drugi dan snimanja bio je u Štinjanu kraj Pule na rtu kraj svjetionika.Što reći nego da je to jedno čarobno i romantično mjesto i drago mi je da smo tamo snimali dio spota.“ – rekla je Ivana Majcan

U spotu se pojavljuje plesač Devin Juraj iz Pule koji je prije dvije godine bio i u finalu supertalenta i s kojim je Ivana surađivala i na prethodnoj pjesmi, a kao plesna partnerica pridružuje mu se Daria Udossi također iz Pule.

Njih dvoje su plesom prikazali ljubav koja je iskrena, otvorena, otkačena, prava. Uz njih se u spotu pojavljuje i saksofonist Renato Orbanić iz Rovinja koji je i odsvirao saksofon u pjesmi.