Podijeli objavu

‘Prije mnogo godina išla sam na prijemni za dramsku akademiju. Naučila sam tekst, ali priznajem da se nisam dovoljno spremila’, izjavila je Lidija Bačić Lille gostujući u Dalibor Petko Showu.

Nesuđena glumica ipak je oduševila spontanim transformacijama glumce iz filma ‘Ufuraj se i pukni’. U studiju su, naime, gostovali Jan i Ljubomir Kerekeš koji su pjevačici dali nekoliko zadataka iz trenutnog filmskog hita koje je Lille uspješno odradila pritom nasmijavši sve prisutne.

Pjevačica se osvrnula i na svoj nastup na Dori: „Drago mi je da sam bila i htjela sam podržati Doru koja se vratila nakon 9 godina. Možda se dogodine opet prijavim“, rekla je Lidija, kojoj se sviđa pobjednička pjesma The Dream, a Roku je poželjela najmanje plasman u finalu.

Foto: Promo

Prisjetila se i nesuđene suradnje s Vojkom V: „Sjećam se toga u magli. Bilo je to 2013. ili 2014. Poslao mi je pjesmu na mail, sjećam se da mi je to bilo nešto čudno i rekla sam ne bih. Ubacio je to sad u svoju pjesmu i baš sam se nasmijala kad sam čula. Pošaljem cajku Lidiji Bačić, neće da kupi“, smijala se Lille.

Otkrila je i da baš nikad nije koristila photoshop, da dobro igra biljar, da je rockerica u duši i da joj nije žao što nije postala pjevačica Magazina. Kaže da nimalo ne vježba te da liniju duguje isključivo obiteljskim genima. Dobila je ponudu i da napiše knjigu, ali o tome za sad ne razmišlja, kao ni o objavljivanju vlastitih pjesama, koje povremeno sklada.

U emisiji su o Lidiji pričali autori Denis Dumančić, Fayo i Boris Đurđević koju su ju prozvali najgalantnijom osobom koja se uvijek prva hvata novčanika. Dragi iz Connecta najavio je ljetni hit s Lidijom, a za mikrofonom su joj se u emisiji pridružili kolege Luka Basi i Mario Roth iz grupe Vigor. Lidija je pjevala svoje najveće hitove, ali i obrade poput Thompsonove ‘Lijepa li si’ i Oliverove ‘Cesarice’.