Podijeli objavu

Nakon 8 godina pauze vratila se Dora, a stručni ocjenjivački sud u sastavu Ivana Vrdoljak Vanna, Zlatko Turkalj Turki, Igor Geržina, Ante Pecotić, Antonija Šola, Zlatko Gal i predsjednik žirija Željen Klašterka, odabrali su 16 pjesama koje će se natjecati na izboru za hrvatskog predstavnika i pjesme za pjesmu Eurovizije.

16. veljače u sportskoj dvorani ‘Marino Cvetković’ u Opatiji na pozornicu će stati čak 3 Menartova izvođača.

Lea Mijatović predstavit će se s pjesmom “Tebi pripadam”, a odmah po objavi da je njezina pjesma prošla natječaj, Lea je izjavila:

“Totalni sam fan Dore i Eurosonga i mislim da je super stvar za hrvatsku glazbu što ponovno imamo ovaj oblik natjecanja za pjesmu koja će nas predstavljati u Europi.
Wow! Još zbrajam dojmove što se tiče mog prolaza, odnosno prolaza cijelog mog tima koji je radio na pjesmi jer je vijest stigla “na friško”. Jako sam sretna što imamo predivnu pjesmu s još ljepšom porukom i baš me veseli što ćemo je predstaviti na Dori koju vjerno pratim odmalena. Obzirom da je već 16. 2. finalna večer Dore, odmah krećemo na posao i pripreme za nastup za koji ćemo se potruditi da stvarno bude jedno audio-vizualno iskustvo na visokom nivou.”

“Kad sam čula za Doru htjela sam napraviti zaraznu pjesmu s dobrim tekstom i pamtljivom melodijom. Uspjeli smo u tome moj producent Fayo i ja. Pjesma je energetska bomba u kojoj koristim svoj glas u mjeri u kojoj tocno treba za takav show. Pomogli su nam Boris Đurdevic i Denis Dumančić i napravili smo uz Fayin tekst sjajnu pjesmu. Jak tim, a napravili smo jaku i modernu pjesmu. Poštujem sve natjecatelje, ali ja idem na pobjedu jer znam da imam i stas i glas i dobar tim…i želim Hrvatsku ponosno predstaviti kao domoljub… Zato sam se i prijavila…da pobijedim i tu, a nadam se i tamo. Uskoro ćete čuti pjesmu i vidjeti spot, a nastup na Dori ce biti zapamćen.obećala je Lidija Bačić Lille