Lidija Bačić donosi “3 minute” čistog seksipila

Podijeli objavu

Lidija Bačić Lille nakon hita “Vino rumeno” koji broji gotovo 3 milijuna pogleda na YouTubeu i već mjesecima ne silazi s nacionalne top liste radijskog emitiranja HRtop 40, ima novi singl.

Radi se o pjesmi “3 minute” s kojom će Lidija u petak 8.6.2018. godine, nastupiti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama.

Nova doza ljeta u ovoj veseloj pjesmi, nova doza Lidije koja izgleda savršeno kao i uvijek i koja nikada ne obrađuje svoje slike pa je poznata i po svom hashtagu na društvenim mrežama #nevereverphotoshop.

Press

Kao i dosadašnje hitove i pjesmu „3 minute“, Lidija je radila s već provjerenom ekipom – svojim izvršnim producentom Fayom i Raayem. Spot koji pršti ženstvenošću i seksipilom sniman je pod redateljskom palicom Darija Radusina u prirodi koja se savršeno uklapa u Lidijin prirodni izgled i pozitivnu energiju ove pjesme.

Po mnogima žena s najsavršenijim mjerama kod nas, svojim je fenomenalnim glasom i stasom te neobranjivim osmijehom, ušla u glave svih Hrvata i Hrvatica i osvojila cijelu regiju.

Nakon nastupa na CMC festivalu, Lille čeka radno ljeto s više od 30 koncerata od Ljubljane do Dubrovnika.

Press

Uz sve to svestrana Lidija radi na svom web shopu te Planet Lille Show u kojem će pobjednik showa dobiti priliku s Lidijom snimiti duet. Glumi u filmu “Aleksi” koji uskoro izlazi, a pojavit će se i u jednoj domaćoj seriji na jesen o čemu više informacija donosimo uskoro.

Po svemu možemo sa sigurnošću reći da je Lille neumorna i da je ovo apsolutno njeno vrijeme.