Podijeli objavu

Brojne obožavatelje očarao je svojim glasom dok je bio član One Directiona, ali je već do sad pokazao da itekako ima snagu za samostalnu karijeru. Talentirani Liam Payne danas je objavio svoj novi EP pod nazivom „First Time“ koji je hrvatskoj publici dostupan na Deezeru i Google Playu.

„Kao što šira javnost zna, proteklih nekoliko mjeseci događale su mi se velike promjene u životu. Taman sam radio neke pjesme za album, ali kad ih sad pogledam, izgleda kao da su iz nekog drugog vremena. Želim da me moj debi album zaista predstavlja u pravom svijetlu“ rekao je Liam Payne, te je dodao: „Vraćam se u studio kako bi napravio još pjesama. Jedva čekam da ih pokažem javnosti. U međuvremenu ovo EP izdanje je kolekcija pjesama s kojima se jako ponosim i koje želim da moji obožavatelji čuju. Hvala svima na ogromnoj podršci.“

Ovaj EP otvara se pjesmom „First Time“ na kojoj gostuje reper French Montana. Druga po redu je „Home With You“, a prati je nježna „Depend On It“ uz koju je Liam na klaviru, te otvoreno pjeva o problemima u vezi i propituje može li se ista spasiti. Pjesmom „Slow“ zatvara cijelu priču i pjeva o prekidu veze.

Liam Payne je do sad na svim streaming servisima zajedno sakupio preko dvije milijarde slušanja. Njegov prvi singl, „Strip That Down“ prodavao se u platinastim nakladama u pet država uključujući Veliku Britaniju i SAD. Uz to, osvajač je i Teen Choice nagrade za single „Familiar“ na kojem mu društvo pravi J Balvin. Uz sve to, singl „For You“ čini i soundtrack filma „Pedeset nijansi slobodniji“, a Liamu se pridružila Rita Ora.