Letu štuke rasprodale Vintage Industrial Bar!

by pro 15, 2017Domaća glazba, Vijesti

Ima neka tajna veza između Zagreba i sarajevske grupe Letu štuke koja je sinoć rasprodala Vintage Industrial Bar.

Ovo je ujedno bilo njihovo prvo ukazanje pred zagrebačkom publikom nakon tri godine pauze. Dupkom ispunjen klub i ekstatična reakcija publike samo su bili pokazatelj koliko ih se Zagreb zaželio.

Završavaju svoj četvrti studijski album

Kako je i najavio Dino Šaran, s osvježenom postavom benda izveo je program s proširenim izdanjem njihovog aktualnog ‘Best of’ albuma koji je izašao polovicom 2017. godine.

U koncert nas je uvela balada ‘Sami’ da bi se već s drugim songom ‘Proteini’ pojačala  zvučna slika. Na set listi redale su se poznate pjesme kao što su ‘Pero Papacoder’, ‘Minimalizam’, ‘Sunce’, ‘Šutiš’, ‘Mjesto za dvoje’, ‘Tesla’, ‘Bella dona’ dok je aktualni singl ‘Bože zdravlja’ doživio dvostruku izvedbu.

Letu Štuke trenutno se nalaze u studiju gdje završavaju svoj četvrti studijski album koji bi svjetlo dana trebao ugledati  na proljeće.

Dino priznaje da je u vrlo kreativnoj fazi, a prema njegovim riječima novi album koji nosi nova iskustva i nove impresije bit će raznolik, kombinacija analogije i elektronike, prožet socijalnim i ljubavnim temama u skladu s vremenom.

Zagreb neće više tako dugo morati čekati na Štuke jer već sada možemo najaviti krajem 2018. godine još veći koncertni nastup.