Leteći odred želi NON STOP biti high!

by lis 21, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Leteći odred je pronašao drogu s koje se ne želi skinuti.

U novom singlu Non stop pjevaju o svojoj najdražoj temi i vječnoj inspiraciji – ljubavi. Već godinama njihove najveće uspješnice slave ljubav, a ovim singlom kažu kako je ljubav, i to ona prava, poput droge koja izaziva ovisnost.

Ljubav nas pokreće

„Ljubav je konstantna i to je ono što nam treba non stop. Ona nas pokreće. Ne trebaju mi droge da bih bio opijen kada i žena može tako utjecati na mene.“ komentirao je Dumančić.

Ovoga puta Denis Dumančić je opjevao društvo u kojem živimo na vrlo ironičan i zanimljiv način spominjući neke sitnice koje ga smetaju, a utjehu, spas i bijeg od svakodnevice pronalazi u ljubavi.

Kroz igru riječi uspoređujući je s raznim opijatima koji zazivaju ovisnost, naglasio je kako je ljubav najvažnija i sveprisutna i da kada jednom doživimo pravu ljubav, ne možemo više živjeti bez nje.

Spot je sniman na zanimljivoj lokaciji

Ova dinamična pop pjesma kreće u osvajanje radio postaja, a za ovu fantastičnu stvar zaslužna je već dobro znana ekipa – tekst i glazbu potpisuje frontman benda Denis Dumančić, dok je za aranžman zaslužan Igor Ivanović i Denis Dumančić.

Dinamične kadrove ovog spota režirao je Marko Zeljković – Zelja, a spot je sniman na zanimljivoj lokaciji u SSI Katranu.

Vjerujemo da smo vam zagolicali maštu i da jedva čekate pjevušiti stihove novog singla Letećeg odreda.