Let 3 & Vuco feat. El Combo predstavljaju Goluba Vasu i najavljuju zajednički nastup na AntiValentinovu #4

Podijeli objavu

‘Golub Dinko’ riječkog sastava Let 3 objavljen je davne 2000. godine na albumu ‘Jedina’.

Devetnaest godina kasnije i to ususret četvrtom izdanju sada već tradicionalnog Antivalentinova, dobio je novo ruho i postao ‘Golub Vaso’. U novom se aranžmanu riječkim rockerima, uz marriache El Combo, pridružio  i vrhunski desničar, najbrži trzaj u speed metalu, duša od čovjeka i rocker velikog srca – Vuco!

Iako do sada nisu imali prilike pjevati zajedno, Damir Martinović Mrle kaže kako nije trebalo dugo da Vuco pristane na suradnju:

„Dogovor je pao iz prve. Nije ga trebalo puno nagovarati, nekako mislim da je i on priželjkivao jednu ovakvu suradnju. Čuli smo se i odmah složili oko svega. Lako je to kad se mi volimo i razumijemo, ali i cijenimo“  – kaže Mrle

Foto | promo

Dosadašnjoj postavi uz Let3, Ramba Amadeusa, Zabranjeno Pušenje, Elemental, Kojote, Bad Copy, Saučešće i Turiste, Let 3 najavljuje i Vucino gostovanje na četvrtom izdanju AntiValentinova #4! 

Vuco vjeruje da je zemlja ravna zbog pojma ”vodoravno” jer da je zemlja okrugla onda pojam ”vodoravno” ne bi postojao, a postojao bi pojam ‘vodookruglo’, a o suradnji s Letom 3 oduševljeno kaže: „Bas bubanj u trbuh, doboš u čelo, vokali režu oči, to je: „heavy rokija“!“

Pjesmu ‘Golub Vaso’ Let 3 i Vuco predstavit će i uživo, spektakularnim nastupom na ovogodišnjem AntiValentinovu #4 u Boćarskom domu 8. i 9. veljače, što je još jedan razlog više da ne propustite ovaj dvodnevni festival!

Tekst potpisuje Damir Martinović Mrle, a u glazbi mu se pridružio Zoran Prodanović Prlja. Spot je snimljen u prostorijama društvenog doma Donji Golubovići, sudjelovali su i mještani Gornjih Golubovića, a dio spota snimljen je i u mesnici koja simbolizira društvo koje jede svoju djecu i na kraju same sebe. Režiju spota potpisuje Šimun Šitum, a svaka slučajnost sa stvarnim osobama je slučajna.