Let 3 ovog ljeta dolazi u Pirovac, najavljen veliki koncert u špici sezone

by svi 24, 2023Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Senzacija ovogodišnjeg Eurosonga riječki rokeri iz benda Let 3 ovog ljeta po prvi put nastupaju u Pirovcu. Njihov veliki koncert najavljen je za 10. kolovoza.

Nakon sjajnog nastupa u Liverpoolu gdje su sa svojim hitom Mama ŠČ! pobrali simpatije publike iz cijele Europe i svijeta, Let 3 će po prvi put nastupati u Pirovcu. Veliki koncert u organizaciji Općine Pirovac i pirovačke Turističke zajednice vođen je idejom da trenutno najpopularniji hrvatski bend u špici sezone nastupi upravo u Pirovcu.

– Nismo dugo razmišljali da Let 3 dovedemo u Pirovac, jer ovo što su napravili oko Eurosonga je nikad viđeno. Promocija koju su napravili za Hrvatsku je nemjerljiva a i sjajno su nas predstavili na samom natjecajnu. Izuzetno nam je drago da smo ih uspjeli u zadnji tren ubaciti u pirovačko kulturno ljeto, jer ovaj datum im je bio doslovno zadnji slobodan do kraja ljeta. Sigurni smo da će njihov nastup u Pirovac privući brojnu domaću i stranu publiku te napuniti smještajne kapacitete našeg mjesta – govori Igor Bergam, direktor TZ Pirovac.

Let 3 će u Pirovcu u svom punosatnom koncertu izvoditi sve najveće hitove svoje bogate karijere koja je kulminirala ovogodišnjim nastupom na Eurosongu. Dečki iz benda su uzbuđeni što će nastupati u jednom takvom malom pitoresknom mjestu na obali gdje inače i nemaju prilike često nastupati.

– Pirovac je malo misto i mi se veselimo što ćemo ga posjetiti i uživati zajedno sa svekolikim pučanstvom. Baš ćemo guštati svi skupa. Nismo često u tako malim sredinama i stoga se veselimo još i više – rekao nam je Zoran Prodanović – Prlja, frontmen benda.

Kako doznajemo iz TZ Pirovac, uz veliki koncert Leta 3 u špici sezone, ovog ljeta u Pirovcu su na rasporedu i Dalmatia Film Festival, Pirovac Blues Festival kao i koncerti klape Cambi, Marka Škugora, Giuliana, Đanija Maršana i brojih drugih izvođača.