Podijeli objavu

Entuzijazam na vrhuncu, atmosfera prožeta kemijom i mladići u najboljim godinama sažetak su nedavno završenog snimanja video spota za pjesmu “Mama ŠČ” grupe Let 3.

Jedni od favorita ovogodišnje Dore prepustili su se u sigurne ruke redatelja Radislava Jovanova Gonza na snimanju videa za aktualnu pjesmu Mama ŠČ!, čija se tematika dotiče rata u Ukrajini, a količina različitih kostima i zalaganja svih aktera na pomno osmišljenoj sceni naslućuje izniman audiovizualni uradak.

“Mama ŠČ je božja pjesma,a naš nastup na Dori će ući u anale i udžbenike. Jedva čekamo” – tvrdi frontman Prlja, a Mrle dodaje: “ŠČ je najstarije svjetsko pismo, nastalo 5000 godina prije sumerskog, što govori o tome da je starije čak i od srpskog pisma; na Dori ćemo ga, zahvaljujući NASA.HR, lansirati u orbitu ne bi li ga spasili od nadolazećeg armagedona”

Iako svoj status favorita ovogodišnjeg Hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije tumače raznoraznim teorijama zavjera, najavljuju ekskluzivan, spektakularan i nezaboravan nastup na Dori. Uz pristojnu dozu golotinje.

Dok njihova antiratna pjesma “Mama ŠČ” ne silazi sa trendova na kanalu YouTube, Letovci svoj nastup na Dori 11. veljače nazivaju samo izvrsnom generalnom probom za ono što nas očekuje tjedan dana kasnije na Antivalentinovu #8 u zagrebačkom Domu sportova.

“Na Dori ćemo pokazati samo dio onoga što će biti na Antivalentinovu. Nama je Dora, zapravo, samo zagrijavanje. Zato i idemo na Doru, da si napravimo reklamicu za koncert” – rekao je Mrle. Uoči najiščekivanijeg i najkontroverznijeg nastupa ovogodišnje Dore pripremite svoje telefone za glasanje, a prije toga svakako osigurajte ulaznice za megaspektakl zvan Antivalentinovo #8 na kojem će se Letu 3 pridružiti i jake snage domaće i regionalne glazbene scene: Marčelo, Mašinko, Porto Morto i Chasing Nord.