Naslovnica Izdvojeno Lemmy Kilmister – Autobiografija frontmana grupe Motorhead uskoro u prodaji!

Lemmy Kilmister – Autobiografija frontmana grupe Motorhead uskoro u prodaji!

Podijeli objavu

Rockmark ponosno predstavlja White Line Fever hrvatsko izdanje autobiografije Lemmyja Kilmistera, najvećeg među najvećima na rock tronu!

Ian Fraser Kilmister, mnogima poznatiji kao Lemmy iz Motörheada, rođen je na Badnjak 1945. U ranoj mladosti je shvatio da se komadi pale na frajere s gitarom, pa je sukladno tome i odredio svoj životni poziv.

Lemmy Kilmister bilo je sinonim za notorno pretjerivanje i glasni rock. Pričalo se da bi njegova krv za druge bila smrtna poput otrova.

Iako je tek pred kraj života dobio status koji zaslužuje, Lemmy i Motörhead su se tijekom četrdeset buntovničkih godina karijere dokazali kao nepopustljivi osvajači svijeta rocka.
Lemmy je autobiografiju pisao u suradnji s priznatom rock novinarkom Janiss Garza i objavio 2002., a ovo nadopunjeno izdanje objavljeno je godinu dana nakon njegove prerane smrti. Osim što donosi dirljivi predgovor Larsa Ulricha iz Metallice, knjiga je postala i zaokružena cjelina jedne posebne rock veličine. Jer Lemmy je…

Čovjek gotovo nepristojne pristojnosti.
Čovjek čije noge nisu vidjele sunca do 1992.
Čovjek koji nije trpio gadove niti folirante.
Čovjek koji je obožavao i cijenio žene.
Čovjek koji je volio slagati figurice iz Kinder jaja.
Čovjek koji je bio sinonim za opaki životni stil i koji je sve druge puštao da žive svoj, bez osude.

„Jednostavno je bio iskren i imao više poštenja u jednom prstu od većine rockera“, Slash.

Knjiga se u redovnoj prodaji očekuje sredinom studenog, a do 10.11. traju PREDNARUDŽBE i knjiga se može kupiti za 119 kuna!

Redovna cijena knjige iznosit će 139 kuna.