Podijeli objavu

Kombinirajući ljubav prema glazbi s kultnim LEGO® System in Play, ekskluzivno globalno partnerstvo potiče svijet da se još više zaigra uz inovativnu glazbenu inicijativu

LEGO grupacija je predstavila ekskluzivno globalno partnerstvo s Universal Music Group (UMG), vodećom svjetskom glazbenom kompanijom, koje će djeci diljem svijeta omogućiti da kroz igru razvijaju svoju kreativnost, istovremeno se izražavajući glazbom.

Partnerstvo se temelji na razvoju nove linije LEGO® proizvoda koji će se na tržištu naći 2021. godine, a koja je stvorena da ohrabri i inspirira nove generacije glazbenika, kreativaca i glazbenih fanova. Ova pozitivna i razigrana inicijativa za cilj ima ojačati razvoj djece te iskoristiti mentalne i kreativne prednosti glazbe i LEGO igre.

Kao svjetski lider u industriji zabave, UMG kroz snagu glazbe oblikuje kulturu diljem svijeta. U LEGO Group programe dovodi ne samo lokalne i svjetske glazbene zvijezde, već i nenadmašan katalog snimljene glazbe i izdavaštva, koji pokriva gotovo sve žanrove i jezike.

LEGO Group, koji još od 1932. godine radi na razvoju i inspiraciji djece kroz igru, podjednako doprinosi ovom partnerstvu svojim velikim iskustvom u inovaciji i razvoju igara za djecu i njihovih obitelji, iz generacije u generaciju. Kombinirajući glazbu i LEGO® System in Play ova suradnja će pružiti djeci uzbudljive mogućnosti da se povežu i kreativno izraze sebe i svoju ljubav prema glazbi. Kroz korištenje interaktivne igre i sigurnih društvenih iskustava, ovo partnerstvo želi nadahnuti i podržati kreativni razvoj.

Olivier Robert-Murphy, Global Head of New Business, Universal Music Group ovu je suradnju komentirao riječima: “Glazba igra sastavnu ulogu u životu svakog djeteta, od trenutka rođenja i tijekom cjelokupnog razvoja. Već desetljećima djeca istražuju strast prema glazbi putem vinila, radija, kaseta, glazbenih spotova, CD-a i streaminga. Sada ćemo kroz partnerstvo LEGO Group i UMG pružiti novi interaktivni način inspiriranja nove generacije glazbenih fanova i kreativnih vizionara.”

LEGO Group Chief Marketing Officer, Julia Goldin o ovom partnerstvu kaže: “Znamo da je glazba bitna značajnom broju djece te da ima nevjerojatnu sposobnost povezivanja djece i njihovih obitelji, baš kao i LEGO kockica. Ovo partnerstvo slavi snagu spajanja glazbe i LEGO System in Play-a, pružajući djeci potpuno nov način na koji se mogu kreativno izraziti, oživljavajući glazbu u svom svijetu i na svoj način.”

Više detalja o ovoj suradnji bit će otkriveno kasnije tijekom ove godine, kada će glazbenim i LEGO fanovima zainteresiranim za ovu modernu inicijativu biti otkriveni svi detalji ovog novog, inovativnog partnerstva.