Lawrence Klein nastupio sinoć na Sea Star festivalu u Umagu, kući se plesalo u Tisnom i na Murteru

by svi 26, 2019Koncerti, Strana glazba, Vijesti

Ljubiteljima elektroničke glazbe noćas su na našem području bila na raspolaganju dva plesna podija, na festivalu Vorrtex & Yoruba Family Event na Murteru te na Underground Tisno partyu koji se održavao u susjednoj općini – piše sibenik.in

Neumorni tišnjanski DJ Zoran Čubrić (Chuby) organizira Underground još od 2005. godine, a ove godine zabava se održala u šumarku gdje je nekada bio kultni klub Porat u kojem se davnih vremena rađala lokalna scena elektroničke glazbe. Taj prostor ,uz koji je danas jedan od 30 najboljih open air klubova u svijetu, Barbarella’s, partijanerima je gotovo pa sveto tlo s velikom memorijalnom vrijednosti.

Trodnevni Vortex&Yoruba u susjednom Murteru započeo je još u petak i prvi je od mnogih elektroničkih festivala koji će se održavati u šibenskom kraju ove sezone. Na Čigrađi je najavljeno dvadesetak DJ-a iz cijeloga svijeta, među kojima i Osunlade, Karizma, At one, Djinji Brown te sjajni Toto Chiavetta koji je prošlog ljeta otvorio šibensku ljetnu pozornicu The Cave.

Na festivalskoj plaži popodne nastupa naš Lawrence Klein koji je sinoć zasvirao na čuvenom Sea Star Festivalu u Umagu gdje su ove godine gostovali brojni svjetski poznati izvođači kao što su Nina Kraviz i Sven Vath.

Na istom stageu Nautilus Arene nastupili su i Petar Dundov te DJ Jock koji će zajedno s Kleinom biti početkom kolovoza i na Nox Festivalu na Martinskoj.

Lawrence Klein prošlog je vikenda uskoro nastupa i na najjačem festivalu u regiji, novosadskom Exitu, a domaća publika slušat će ga za dva tjedna Na maloj loži gdje zajedno s Bakulom i Beepolarom sudjeluje na open air spektaklu uz čuveni talijanski DJ dvojac Marvin & Guy.