Podijeli objavu

Nakon što je u partnerstvu s najvećim beuty-tech brandom na svijetu FOREO otvorila ljetnu sezonu kroz modno događanje Frapa Cruise Fashion powered by Foreo, Marina Frapa Resort Rogoznica jučer je bila domaćin i organizator prestižnog izbora ljepote Miss Adriatic Europe 2018.

Ovo ekskluzivno događanje, koje se već tradicionalno 18. godinu za redom održava u najljepšoj i najnagrađivanijoj hrvatskoj marini na Jadranu, okupilo je brojne uzvanike koji su imali priliku uživati u sjajnoj atmosferi, dok je među 17 djevojaka titulu Miss Adriatic Europe 2018, prema stručnoj ocjeni žirija, a u kojem je svoje mjesto zasluženo pronašla i Fani Čapalija, odnijela devetnaestogodišnja Lara Sutović iz Sarajeva. Osim što se profesionalno bavi odbojkom preko 12 godina, Lara je studentica Ekonomskog fakulteta u Sarajevu, dok u svoje slobodno vrijeme često organizira humanitarne i društveno korisne projekte.

„Iznimno sam sretna i ponosna što sam po prvi put imala priliku sudjelovati u spektakularnom izboru ljepote Miss Adriatic Europe 2018 čiji je organizator Marina Frapa Resort Rogoznica te osvojiti ovu prestižnu titulu. Kroz petodnevno druženje u prekrasnom ambijentu Marine Frapa Resort Rogoznica stekla sam brojna poznanstva koja ću, vjerujem, održavati i narednih godina“, istaknula je Lea Sutović koja se na natjecanje prijavila na nagovor fotografa Ensada Adilovića zvanog Kinez.

Zanimljivih sadržaja i iznenađenja ovog ljeta u Rogoznici neće nedostajati. Naime, nakon modnog događanja te izbora ljepote, Marina Frapa Resort Rogoznica početak kolovoza obilježit će spektakularnim box eventom „Oluja u Frapi“ kada će na boksačkom meču snage odmjeriti Australac Mark de Mori i Mađar Zoltan Csala

Domagoj Grgić, Marketing & Sales Manager Marine Frapa Resort Rogoznica ovim je putem istaknuo: „Bogatim i zanimljivim sadržajem Marina Frapa Resort Rogoznica zaista potvrđuje status nezaobilazne destinacije kao i središta iznimnih modnih, kulturnih i sportskih događanja u Dalmaciji, ali i šire. Nakon što smo vrata ljetne sezone otvorili spektakularnim modnim događanjem u suradnji s vodećim beauty-tech brandom FOREO, a potom i 18. godinu za redom organizirali te ugostili prestižni izbor ljepote Miss Adriatic Europe 2018, kolovoz ćemo započeti ekskluzivnim box eventom na koji će svi ljubitelji boksa, ali i svi željni drugačijeg provoda i sportskih sadržaja na Jadranu moći posjetiti 4. kolovoza s početkom u 20.00 sati.“