La Lana odala je počast Whitney Houston svojim modernim pečatom na pjesmi “How Will I Know”

by stu 17, 2020Izdvojeno, Nova izdanja, Strana glazba, Vijesti

35 godina nakon što je Whitney Houston izbacila singl “How Will I Know”, La Lana donosi obradu dance pop hita s debitantskog albuma R&B dive. Laninu glazbenu posvetu osamdesetima i Whitney Houston producirao je Guy Arthur, novo lice europske dance glazbene scene. Zajedničkim snagama stvorili su zarazni spoj retro i modernog koji mami na ples.

“Ova godina trebala je ići u nekom skroz drugom smjeru, ali nekad se događaju super stvari i van zacrtanog puta, samo kad se opustiš i ne držiš nečeg “k’o pijan plota”. Ovo je jedan od tih slučajeva. Whitney, moja prva ljubav, netko u kog sam gledala “k’o tele u šarena vrata” i koga sam slušala slonovskim ušima (ovo je moja izmišljenica haha). Divila joj se na sve moguće načine i bila zaljubljena u nju. Sada i ona i ja imamo nešto zajedničko”, prokomentirala je La Lana izlazak novog singla.

“Dok smo radili na produkciji, glavna inspiracija ovog singla bila je svevremenska originalna verzija pjesme Whitney Houston. Htio sam sačuvati neke elemente koji zvuče kao da su iskočili direktno iz osamdesetih i spojiti ih s modernim zvukom 2020-e. Lana je odradila odličan posao kao glavni vokal koji je odličan u kombinaciji s mojom produkcijom”, izjavio je Guy Arthur.

Video spot u stilu osamdesetih režirao je Joshua Čirjak. U njemu La Lana dijeli s fanovima najznačajnije trenutke iz svoje karijere, kao i snimke iz privatnog života. Video spot pjesme “How Will I Know” može se pogledati na službenom YouTube kanalu La Lana.

La Lana postala je internacionalno glazbeno lice lansiranjem singla “So Messed Up”, pjesmom koja je prikupila 3 milijuna pregleda na YouTubeu, a na ostalim digitalnim platformama streamana je preko milijun puta. Nakon izlaska debitantskog internacionalnog singla, pala je i nova verzija singla s američkom repericom Yung Baby Tate, koja je poznata po viralnom hitu “STUPID” s Ashnikko.

“How Will I Know” producirao je Guy Arthur, svježe lice na dance glazbenoj sceni. Zahvaljujući njegovom unikatnom stilu, nedavnim suradnjama (Tokyo Machine, Todd Helder, Julian Jordan), kao i činjenici da izbacuje pjesme pod labelom kojeg drži Martin Garrix, Guy Arthur iz dana u dan pridobiva sve više slušatelja. Njegove pjesme nalaze se na Spotify playlistama kao što su Dance Rising, Motivation Mix, Bass Arcade i Friday Cratediggers.