Naslovnica Vijesti Domaća glazba * L A D Y* pomiče granice i nagovještava promjene na hrvatskoj...

* L A D Y* pomiče granice i nagovještava promjene na hrvatskoj glazbenoj sceni i šire

Podijeli objavu

Dame su popularne, o njima se jako puno raspravljalo uvijek i sada. One su posebne, neukrotive, autentične, hrabre, snažne i nepredvidive. Saša Lozar upravo pjeva o jednoj takvoj L A D Y.
Iz marljive glazbene radionice Saše Lozar i Agapa Music slušamo moderan, progresivan pop zvuk koji zadnjih par godina pomiče granice i postavlja nove standarde.

80-te, 90-te godine su na trajni način obilježile hrvatsku glazbenu scenu i u nedostatku funky disko glazbe, talentirani Saša Lozar je hrabro krenuo u tom smjeru, pronašao autentičan zvuk , te kvalitetno i dugotrajno osvojio radijski eter i vjerne slušatelje. Dugogodišnji trud, veliki timski rad, ulaganje i mnogobrojne suradnje su izrodile velike hitove poput 365, Tajno, Da, Budi, Damu i druge. Koncerti Saše Lozara kojih na žalost trenutno nema, po pričama gradskih kuloara su pravi glazbeni doživljaji. Lozar glazbeno pliva u svim smjerovima, od Jazz preko Soula do Pop –a, a ne krije na kojim je glazbenim imenima trasirao svoj put, poput velikog George Michela i Prince.

Funky Disko Remix *L A D Y* u novom aranžmanu i produkciji koju potpisuje dvojac Skansi &Joe2Shine, nosi dašak vremena 80, 90 tih , istovremeno svježinu novog doba u kojem živimo. Saša Lozar se našao u novoj ulozi kao autor tekstopisac za istoimeni hit L A D Y, te svojom koautorskom ulogom potvrdio još jednom koliko je glazba bitna u njegovom životu.
U krugu svoje obitelji ljetuje na otoku Drveniku, u prekrasnoj uvali i na osami, puneći baterije za nastavak svoje glazbene karijere i povratak na radno mjesto.