Podijeli objavu

Sutra vas na Martinskoj očekuje provod iz kategorije ‘prva liga’! Jedan od najdugovječnijih hrvatskih glazbenih sastava, legendarni dvojac Kuzma & Shaka Zulu sutra će na tamo održati koncert u sklopu manifestacije ‘LjeTUj na Martinskoj’. Koncert je besplatan, a za prijevoz će se pobrinuti Taxi boat Celić.

Organizator koncerta je udruga za promociju i zaštitu kulturnog stvaralaštva Disco Gimnazija koja svojim djelovanjem obogaćuje zabavno – glazbenu ponudu Šibenika. I ovog ljeta za svoje sugrađane i goste grada, članovi Disco Gimnazije organizirali su niz koncerta u okviru projekta ‘LjeTUj na Martinskoj’, a ove subote dovode kultni dvojac koji publika voli od 1993. godine, a oni što stariji to bolji – Kuzma & Shaka Zulu.

‘Za našu dragu publiku iz Šibenika pripremili smo nezaboravni ljetni party na Martinskoj. Uvijek se veselimo koncertu u Šibeniku, a posebno kad je na vrhuncu ljeta’, poručili su splitski glazbenici.

Početak koncerta najavljen je za 22 sata, a do Martinske možete organiziranim prijevozom zahvaljujući brodskom prijevozniku Celić. Brod kreće s početka šibenske rive, kod mula Krke. Cijena ovisi o broju putnika, a vozni red je da se vozi u oba smjera sve dok ima publike.

‘Nadamo se da će se Šibenčani odazvati koncertu Kuzme i Shaka Zulu, glazbenika čiji koncerti nikad nisu isti pa ne možete reći ‘bili smo, nećemo ponovno’ jer oni ne znaju za reprizu. Uvijek zvuče fenomenalno, ali nikad isto’, poručili su organizatori.