Podijeli objavu

Kuzma & Shaka Zulu eksplodirali su na domaćoj sceni 1993. singlovima ‘Jedna mala Iva’ i Party (Ruke Gore). ‘Jedna mala iva’ je svega u nekoliko dana postala veliki radijski hit u Dalmaciji, a ‘Party’ i u cijeloj Hrvatskoj.

Sljedeće godine objavljuju debi album ‘Prva liga’ koji je kroz službene i piratske kanale prodan u više od 50.000 primjeraka, a s vanvremenskim hitovima ‘U mojoj ulici (ne prodaje se trava)’, ‘Vozimo se, vozimo, ‘Puknuta ekipa’ i ‘Prva liga’ grupa brzo stječe ogromnu, i do danas izuzetno vjernu fan bazu.

Poslije drugog album ‘Lito ide mala’ s kojeg su skinuti singlovi ‘Lito ide mala’, ‘Zaspala na suncu’ i ‘Majstori sa mora’ bend radi pauzu do 2003. kada izlazi izdanje ‘Idemo na more’, a grupa radi još jednu autorsku pauzu. Album ‘Di ćemo večeras’ objavljen je 2010., a nakon njega usljedili su zapaženi singlovi ‘Retardi sa fejsa’ i ‘Naloži do kraja empe3’. Upravo proteklih nekoliko sezona bend je koncertno aktivniji nastupima po cijeloj Hrvatskoj. U Tvornicu kulture vraćaju se nakon gotovo dvije godine kako bi obilježili 25. obljetnicu uspješne karijere.

Ulaznice u pretprodaji iznose 45 kuna, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 65 kuna.

Službena prodajna mjesta:

Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
Croatia Records, Bogovićeva ulica 5, Zagreb
Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb
Entrio prodajna mjesta i www.entrio.hr