Kuzma & Shaka Zulu prave tulum svih tuluma ovaj petak u Boogaloou!

by stu 21, 2023Domaća glazba, Vijesti

Doktori puknuća vraćaju se u Boogaloo još jednom napraviti tulum / party / feštu za pamćenje! Datum za pribilježiti masnom bojicom je 24.11. (petak). Izuzetna je to prilika za ubaciti se u “budi mlad, budi lud” đir kakav već tridesetak godina propovijedaju ovi veseli Splićani. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 15 eura mogu se kupiti preko sustava Entrio i na njihovim prodajnim mjestima. Na ulazu će koštati 18 eura. Sve novosti pratite i na Facebook događaju.

SATNICA:

20:00 Vrata

21:30 Kuzma & Shaka Zulu

23:00 DJ program

Kuzma & Shaka Zulu su splitska rap-reggae-dance-italo disco grupa. Osnovani su krajem 1993. godine, a svoj prvi album “Prva liga” objavljuje 1994. Poznati su po svojim duhovitim, vedrim, često i ironičnim stihovima koji, uklopljeni u opuštenu melodiju, odišu originalnošću i spontanošću.

Zahvaljujući svojoj opuštenosti i originalnom pristupu glazbi, Kuzma & Shaka Zulu već su tri desetljeća jedna od popularnijih dalmatinskih grupa s čvrstom bazom poklonika, a njihovi su koncerti i nastupi u klubovima iznimno posjećeni. Uz album „Prva liga“, momci su izdali albume „Lito ide mala“ (1996.), „Idemo na more“ (2003.) i „Di ćemo večeras“ (2010.). U zadnjih par godina izbacili su niz hit singlova poput “Retardi sa fejsa”, “Naloži do kraja eMPe3”, “Budi mlad, budi lud” i “Ljeto”.