Podijeli objavu

Zagrebački reggae bend koji iza sebe ima gomilu koncerata i tri studijska albuma: „Stereo Roots“, „Save Peace Babylon Delete“ i „System Error“, dok je četvrto izdanje “System Error remix side” u fazi pripreme, dolazi nam u Kutinu sa samim početkom ljeta, 23.06.2018.

Brain Holidays koji nastupaju u večernjim satima bilježe uspješnu godinu iza sebe; turneja od preko 20 koncerata u šest mjeseci i prijeđena Hrvatska uzduž i poprijeko. Odaziv publike je odličan što ih je dovelo na ovogodišnje najjače regionalne festivale Outlook i Overjam. Album “System Error” dobio je nominaciju za diskografsku nagradu Porin u kategoriji najbolji album urbane i klupske glazbe.

Vesela igranka kreće od poslijepodnevnih sati na gradskom bazenu uz kupanje, popratne sportske sadržaje (ping pong, odbojka, boćanje)..
Za dobre ritmove osim benda, pobrinuti će se i prije i poslije koncerta dva DJ-a u raznim reggae / dub kombinacijama, a bit će glavni odgovorni za lagano zagrijavanje i za hopsanje do jutra!

Rasta Altitude Sound
(R.A.S.) aka Keso Selecta je mladi reggae/roots/dub/steppers/dancehall artist koji promovira Rasta kulturu, jedinstvo i ljubav.
Do sada je nastupao na brojnim eventima u Masters klubu (Zagreb), brojnim eventima u Pločniku (Zagreb), Rasta Altitude #1 (Kutina), Reggae na Levanu (Pula), Gotiva fest 2017. w. HGC (Zenica, BiH), Yerba Mala Bday (Sarajevo, BiH) i na Zion Radio emisijama.

Baki (Zion Radio [email protected])
ZION RADIO SOUND is reggae/hip-hop/bass sound from Zagreb, Croatia. Started as a project of ZION RADIO SHOW @ Radio Student
Members: Selekta Baki & mixLAV Rapaholik
Good Vibes and Zayebanciya

Kupnjom ulaznica od 35 kuna podržavate kampanju #SVIZABARAKU i pomažete opremiti novi klub za mlade u Kutini Baraka Kutina.
Sav prihod od prodanih ulaznica namjenjen je kampanji kako bi što prije imali svoje mjesto pod suncem za glazbu i ljubav.

Dođi i podrži!