Kultni koncertni prostor, popularne Križanke, ugostiti će jednog od najtraženijih glazbenika

by kol 19, 2022Domaća glazba, Izdvojeno, Koncerti, Vijesti

Tony Cetinski i njegova megapopularna koncertna turneja #samoljubav stižu u Ljubljanu 10.09. jer je publika to tražila. Ovim nastupom nastavlja se dugogodišnja ljubav sa slovenskom publikom i sada već duga tradicija Tonyjevih odličnih koncerata u Križankama.

Svima poznati glazbeni show, koji Tony zajedno sa svojom ekipom radi odavno je prerastao iz regionalne u svjetsku priču, zbog čega je #samoljubav tražena u najvećim koncertnim prostorima.

Oni koji su bili u Križankama 2019., pamte nezaboravnu atmosferu i gotovo tri sata čiste ljubavi.

Sam Tony ne sumnja kako nas sve zajedno očekuje, sve samo ne običan nastup, ‘Ljubljana i Križanke nikada nisu bile samo nastup. Nijedan moj koncert nije tek nastup, ali Ljubljana je posebno mjesto. Publika i atmosfera koja se stvara su nezaboravni. Hvala svima na ponovnom povjerenju, a moja ekipa i ja, maksimalno ćemo se potvrditi da ga i opravdamo. Voli vas, vaš Tony.’

Ulaznice za svaki Tonyjev koncert u Sloveniji zbog nezapamćenog interesa rasprodaju se doslovno u nekoliko sati ili najviše dana. Ne sumnjamo kako će tako biti i sa Križankama i Ljubljanom 10.09.2022..

Stoga svoj primjerak za novi spektakularni koncert #samoljubav, osigurajte već sada putem Eventima.