Podijeli objavu

Zagrebački reperi KUKU$ objavili su novi spot “Napravit Ću Scenu”, što je ujedno i prvi njihov singl nakon izlaska jednog od najisčekivanijih hip hop albuma u regiji pod nazivom “Anđeli i Bomboni”. Videospot za “Napravit Ću Scenu” snimio je Denis Glogović, a montirao ga je Marko Dješka. Produkciju pjesme potpisuju Strapazoot i iso miki, a tekstove Goca R.I.P. i Hilj$on Mandela.

KUKU$ su novi album objavili nedavno, a koncertno će ga predstaviti u Tvornici kulture u subotu 3. ožujka. Ulaznice za koncert već možete nabaviti u pretprodaji.
Radi se o grupi koja sve više iz “undergrounda” ide u “mainstream” glazbu, što dokazuje i sve veći broj njihove publike. Skupa s High5, Kišom metaka i ostalim grupama iz tog žanra već su neko vrijeme pravi trend koji se sve više uzdiže na domaćoj sceni. Surađivali su s brojnim kolegama, a jedan od njih je i Target iz Tram 11.

Sve je započelo krajem 2014. i legendardnim nastupom u tjedan dana ranije rasprodanim klubom Klub. kada su izbacili svoj debi mixtape “Flexikon”, a već iduće godine izbacuju i svoj službeno prvi album “O KUKU$ima se ne raspravlja”. Ako ih pitate za press info, poslati će vam jednu te istu rečenicu koja stoji u svim njihovim eventima i najavama: KUKU$ su urbane legende. KUKU$ jesu urbane legende jer su zajedno s High5 osvježili domaću hip hop scenu, a njihovi nastupi na Dritu dokazuju kakvu slavu trenutno uživaju i jedni i drugi.

Ulaznice za koncert možete nabaviti u pretprodaji po cijeni od 40 kuna, dok će na dan upad biti 60 kuna.
Službena prodajna mjesta:
• Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
• Dirty Old Shop, Tratinska 18
• Rockmark, Berislavićeva 13
• www.entrio.hr

Organizator koncerta je yem.