KUD Kuvajt snimili ‘Drugi’! Poslušajte autorski bend iz Mostara

by stu 21, 2021Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Poslije prve pjesme “Moj najdraži sport“, autorski bend iz Mostara KUD Kuvajt snimili su drugi singl naziva “Drugi” mada nema veze s rednim brojem nego sa drugim mjesecom, februar/veljača.

Pjesma je nastala davne 2014. kao nuspojava ljubavnih jada. Ostala je u ladici dugih 7 godina i nju smo trebali prvu snimiti, ali smo se odlučili ipak za neku šegu pa snimili “Moj najdraži sport”, nakon čega smo izvadili iz ladice “Drugog” i odlučili sprovest u djelo‘ – kažu nam dečki iz benda.

Singl “Drugi” je snimljen u šestom mjesecu ove godine u MASS Studios kod Gabrijela Prusine koji je također uradio mix&master pjesme, a par mjeseci kasnije video produkciju potpisuje Slaven Marinčić.

Bend KUD Kuvajt je nastao tijekom prvog lockdowna iz šale iako su djelovali pod drugim imenom koje je trenutno nebitno jer je KUD Kuvajt priraslo srcu iako nitko od njih nema apsolutno nikakve veze s Kuvajtom, a bome ni KUD-om, ali morate priznati da dobro zvuči.

Na novoj pjesmi radili su: Marko Palameta na klavijaturama, Mirko Bukovac na bass gitari, Josip Perić na bubnjevima i Matej Vrebac kao vokal i gitarist.

U ladici imaju još nekoliko spremnih stvari, a već su se dali u posao na treću pjesmu koju planiraju objaviti početkom iduće godine.

Nadamo se da ćete slušatelji uživati u našoj pjesmi, ako budu upola uživali kao mi stvarajući je, znači da smo mi duplo više uživali‘ – poručili su iz benda KUD Kuvajt.