Podijeli objavu

Krešo i Žuvi, splitski reperi, udružili su snage sa sjajnom pjevačicom i pobjednicom pete sezone showa “Tvoje lice zvuči poznato” Majom Bajamić. Rezultat suradnje je pjesma “Propušteni poziv” koja će obilježiti ovo ljeto. Spot u režiji Marka Čordaša snimljen je na raznim lokacijama u Splitu, a ovom suradnjom Krešo i Žuvi najavljuju izlazak drugog albuma “Vida”.

Tekst potpisuju Krešo i Žuvi, glazbu i aranžman sam Krešo dok je za mix i master zaslužan svepristuni VRH. Maja Bajamić sjajno se snašla u među dvojicom splitskih MC-ja, a o tome kako je došlo do ove zanimljive suradnje Krešo Bengalka, prvak tvrdog đira, kaže:”Prije dvije godine smo složili pjesmu, a do suradnje je došlo spontano. Nedavno sam odlučio počastiti ekipu sa spotom pa smo se bacili na posao. Maja je svoj dio sjajno odradila te je i očekivano rezultat takav. Mogu najaviti u skorije vrijeme još spotova za novi album Kreše i Žuvija.”

“Brokvu” su zakucali 2014. godine, a dok čekate izlazak drugog albuma “Vida” bacite “đir” s Majom, Krešom i Žuvijem jer je “Propušteni poziv” savršen soundtrack za vruće ljetne dane.