Krešo Bengalka u sklopu svoje regionalne turneje posjetit će zagrebački KSET

by stu 7, 2017Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Krešo Bengalka u sklopu svoje regionalne turneje posjetit će zagrebački KSET u petak, 17.studenog 2017, a kao support mu se pridružuje Geralt iz Rivije!
Geralt Iz Rivije aka Richard G.I.R je MC koji je na području Balkana istoimenog glumca poslao u zaborav i isprofilirao se kao jedan od najboljih repera novije generacije.

Tko se nakon EP-ova Zagreb je Atlanta ili RAWno iz Rivije sjeća filmova kao što su Zgodna Žena ili Odbjegla nevjesta? U krugovima prepoznat kao talentirani liričar vrstan u igrama riječi na razini Tina Ujevića ili Tedyja Spalata. Od pretvrdog spota za pjesmu „Lavabo“ kojeg je Ivo Sivo iz Dječaka jednom shareao na svom Facebook accountu do new school hita “Živim po svoem“ koji je već prešao 100k pregleda, GIR je stihoklepac koji udara svestrano, svježe i kvalitetno.

https://www.youtube.com/watch?v=YfZqSNwRPy4

Karata za koncert Kreše Bengalke u KSET-u sve je manje te se preporučuje da zainteresirani što prije kupe svoji primjerak u KSET-u ili Dirty Old Shopu po pretprodajnoj cijeni od 40 kn. Ako karata ostane, na dan koncerta koštat će 50 kn.