Podijeli objavu

Punih šest godina prošlo je od zadnjeg studijskog albuma Severine „Dobrodošao u klub“, nakon kojeg je Splićanka zabetonirala svoje mjesto kraljice hrvatske. Od 2012. do danas izbacila je mnoštvo hit singlova i dueta s drugim pjevačima, ali novi cjeloviti materijal najavljen je tek za ovu godinu. Tako ćemo po prvi put uživo imati priliku čuti nove hitove s nadolazećeg albuma, ovu subotu 21.7. u Aurora klubu kad je rasporedu veliki tradicionalni koncert Severine na vanjskoj terasi kluba. Pjesme „Unaprijed gotovo“ s Grašom, „Od ljeta do ljeta“ s Miligramom i „Tutorial“ s Ljubom Stankovićem već su odavno novi ljetni ovogodišnji hitovi koje će Severina premijerno izvesti upravo u legendarnoj primoštenskoj diskoteci koja će za tu priliku urediti veliku binu pod zvjezdanim nebom i poseban audio i video sadržaj.

Ljetni koncert Severine u Aurori već je godinama sinonim za glazbeni spektakl sezone, a tome u prilog ide u činjenica da se i ove godine već dugo za koncert traži ulaznica više.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 100 kuna do 20.7. možete kupiti na svim Adriaticket prodajnim mjestima ili Adriaticket online servisu. U četvrtak i petak od 20 sati po istoj cijeni moći će se kupiti i na blagajni kluba.

Vidimo se na plesnom podiju najbolje diskoteke na Jadranu – Aurora kluba!