Za kraj fantastične godine, objavljeni najveći hitovi Parnog valjka

by pro 23, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

U 42. godini postojanja, najznačajnija i najpopularnija hrvatska rock grupa Parni valjak ne razmišlja o mirovini, štoviše sviraju bolje nego ikad i ispunjavaju najveće koncertne prostore! Rasprodana turneja “2u1: elektrika + akustika” s kojom su prošli nekoliko hrvatskih gradova, a završili u Areni Zagreb, samo je dokaz popularnosti ovog benda u regiji! 2017. godina bila je odlična za Parni valjak i iz još nekoliko razloga. Uputili su se na sjajnu turneju po Švedskoj, objavili su četverostruko izdanje “Parni valjak – Antologija” te posebno CD i Blu-ray izdanje nezaboravnog koncerta u Puli koji je održan 12. kolovoza 2016.

Aki, Hus, Brk, Preksi, Bero i Dado za kraj godine dobili su “Greatest Hits Collection” u izdanju Croatia Recordsa sa 17 najvećih hitova duge glazbene karijere. “Sve još miriše na nju”, “Moja je pjesma lagana”, “Jesen u meni”, “Zastave”, “Ljubavna”, “Dok si pored mene”, “Uhvati ritam”, “Ugasi me”, ovogodišnji hit “Opet se smijem” i ostale dio su ove fantastične kompilacije.

Parni valjak će do kraja godine održati još tri koncerta – na Božić sviraju u dvorani Lent u Mariboru, 30. prosinca su u Zagorju ob Savi, a Novu godinu će dočekati koncertom na Trgu slobode u Poreču. Početkom ovog tjedna najavljen je i njihov veliki koncert u Londonu, 23 godine nakon zadnjeg susreta s fanovima iz britanske prijestolnice. Koncert koji je na rasporedu 15. ožujka, a za koji su već rasprodane VIP ulaznice, održat će se u legendardnom Grand Theatreu u Claphamu.

Greatest Hits Collection po cijeni od 69 kuna možete kupiti na prodajnim mjestima Croatia Recordsa i na sljedećim digitalnim platformama: