Podijeli objavu
Foto | Kozmodrum

Zagrebačka organic dance music petorka Kozmodrum nedavno je objavila treći album KOZMODRUM pod izdavačem Rika Muzika. Album je od danas dostupan i na vinilu dizajniranom od strane akademskog slikara Ivana Blažetića Šumskog, u distribuciji Dallas Recordsa.

Prvi singl s albuma Wormhoooooooooole zavladao je hrvatskim radijskim frekvencijama, ali i valovima najcjenjenijih britanskih postaja. Legendarni voditelj, producent i izdavač Gilles Peterson nije skrivao oduševljenje Kozmodrumovom svježinom u njegovoj emisiji Worldwide, dok je Tom Ravenscroft na kultnom BBC 6Music prepoznao najavni singl kao jedno od najinteresantnijih recentnih izdanja.

“Ovaj album veže plesni element, više nego naše prethodne albume. Atmosferičnost i ambijentalni pristup je tu, ali više kao podloga plesnim ritmovima koji su u prvom planu.” – rekao je Janko Novoselić

Vinilno izdanje albuma Kozmodrum” dostupno je na platformi Bandcampna streaming servisima te u fizičkoj prodaji, u svim glazbenim dućanima diljem Hrvatske.