Podijeli objavu

Otvorenjem interaktivne izložbe naziva Šibenske ljubavne pikanterije u Gradskoj knjižnici, večeras je službeno trebalo početi jubilarno deseto izdanje projekta Kulturaljka. U naredna tri tjedna na rasporedu su bila tri zanimljiva događaja na tri gradske lokacije, ali ove godine zbog koronavirusa, cjelokupan program se odgađa do daljnjega.

Osim izložbe na kojoj bi se javnosti otkrile priče iz šibenskog ljubavnog života, koncertno finale Kulturaljke trebalo se održati u novom gradskom koncertnom prostoru Hala Šibenik. Vojko V, Let 3, ABOP i jake domaće glazbene snage trebale su biti zaduženi za najbolju proljetnu rock feštu u gradu, a na rasporedu je bio i warm up party u klubu Azimut. Nažalost, organizatori iz šibenske PARK organizacije nisu mogli ništa protiv pandemije koja je poharala svijet.

„Ovogodišnji početak desetog izdanja Kulturaljke trebao je startati danas, kad bi se u narednih 15 dana održala tri super događaja. U proteklih devet godina borili smo se sa raznim izazovima i problemima, ali protiv koronavirusa nismo mogli pobijediti. No, izgubili smo ovu bitku ali ne i rat, jer programi nisu otkazani nego odgođeni. Za sve info o novim datumima prati naše kanale, a do tada ostani doma i čuvaj se!” – poručuju iz PARK-a.

„Parkaši” redovito prate stanje sa virusom u Hrvatskoj i čim budu mogli definirat će nove datume za odgođenu Kulturaljku. Do tada, pozivaju i dalje sugrađane da ovo vrijeme izolacije iskoriste na kreativan način i potpuno anonimno pošalju svoje priče i fotografije iz ljubavnog života na link koji je i dalje aktivan te tako sudjeluju u izložbi koja će se svakako održati prvom prilikom.

Isto tako svi koji su kupili ulaznice za koncertno finale Kulturaljke, one će im vrijediti za novi termin koncerta, javljaju iz PARK-a.