Koncertom u zagrebačkom KSET-u Deenoise uživo predstavljaju album prvijenac

by svi 25, 2023Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Početkom svibnja autorsko-producentski duo Deenoise objavio je album prvijenac “All In My Head”, koji će uživo predstaviti u srijedu, 31. svibnja u zagrebačkom KSET-u, a bit će im ovo ujedno i prvi samostalni nastup. Ulaznice su dostupne u prodaji.

 Nakon što su se predstavili kroz pet singlova, Deenoise su 5. svibnja objavili i konceptualni debitantski album, koji se kroz ciklus od deset pjesama bavi jednom središnjom temom – unutarnjom borbom pojedinca koji se na putu pronalaska sebe suočava s tjeskobom i različitim načinima na koje se ista manifestira. Svaka pjesma albuma bavi se određenim stanjem u kojem se osoba nalazi u različitim krugovima anksioznosti te istražuje teme poput osjećaja pripadnosti, ispitivanja vlastitog identiteta te težnje ka nalaženju višeg smisla u svakodnevici.

Deenoise duo čine autor i glazbenik Dino Seferović, ujedno i član zagrebačkog garage-rock benda Achromatic Attic te producent Nikola Batelić. U radu na albumu prvijencu pomogli su im i producenti Jonathan Amir iz berlinskog UnderCurrent studija te Filip Motovunski, zaslužni za mix i master izdanja.

Do sada su se s izdanja kao singlovi istaknule pjesme “Blood Vessel”, koja progovara o stanju hipertenzije raslojavajući osjećaj tjeskobe, zatim “Tell Me” koja govori o pretvaranju unutarnjh borbi u snagu za promjenom, “Shiver” koja donosi osvrt na tjeskobu pojedinca, dok “Not In The Mood” skreće pozornost na osjećaj eskapizma kao obrambenog mehanizma i svojevrsne prepreke. Upravo s ovim singlom DEENOISE su dobili i pažnju inozemnih glazbenih blogova, kao što su Music Crowns, Out Now i Names Magazine. Kao aktualni singl s albuma predstavljena je pjesma “This Feeling”, objavljena uz prateći animirani videospot.

Za Deenoise ovo će biti prvi samostalni nastup, nakon što su se prošle godine po prvi put u bendovskom formatu uživo predstavili na Zagreb Beer Festu. Ovom prigodom u live-nastupu će im se pridružiti Carlo Škopac, za bubnjevima i na perkusijama. Ulaznice za koncert 31. svibnja u zagrebačkom KSET-u dostupne su u prodaji putem platforme Core Event, po pretprodajnoj cijeni od 6 eura, dok će na dan nastupa iznositi 8 eura.

Album “All in My Head” dostupan je na svim digitalnim glazbenim platformama, a sve novosti možete saznati na njihovim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.