Naslovnica Vijesti Domaća glazba Koncertom u Luckia Casinu najbolja pop/dance grupa u regiji, Colonia, predstavila...

Koncertom u Luckia Casinu najbolja pop/dance grupa u regiji, Colonia, predstavila “Novu eru”

Podijeli objavu
Foto: Nikola Knežević

Nova era grupe Colonia započela je 1. lipnja objavljivanjem istoimenog studijskog albuma, prvog s mladom, lijepom i talentiranom pjevačicom Ivanom Lovrić. “Nova era” je označila i povratak matičnoj izdavačkoj kući Croatia Records, a da je ovaj spoj idealan za uspjeh govori podatak da je novi album jedno od najprodavanijih izdanja u Hrvatskoj te drži 4. mjesto na službenoj top listi prodaje!

slika 620px

Boris Đurđević kao osnivač i autor svih pjesama Colonije svih ovih godina, a već im je 22. na izmaku, uspješno je pratio svjetske trendove i stvarao nezaboravne hitove koji su osvajali i dalje osvajaju radijske postaje diljem regije. Sve im je to donijelo status najuspješnije i najdugovječnije hrvatske dance skupine. Produkcija koja se može usporediti s onom svjetskom ponovno je zavladala među publikom, onom koja je zaljubljena u njihov zvuk od samih početaka i nekom novom generacijom koja rado upija moderni zvuk kakav je hrvatskoj glazbenoj sceni neophodan.

Colonia
Slika

U prekrasnom ambijentu Luckia Casina uz brojne glazbenike i prijatelje među kojima su bili Denis Dumančić, Lege, Sinovi ravnice, Miroslav Škoro, Giuliano, Vedad Hadžiavdić iz Teške industrije, Jurica Popović, Emina Arapović, Frano Pehar, Mladen Burnač, skladatelji Dušan Bačić, Miro Buljan i mnogi drugi, još su jednom dokazali svoj status i pokazali kako su njihovi nastupi i live izvedbe na jednoj većoj razini te uvijek nabijeni pozitivnom energijom i atraktivnošću. Voditeljski dio promocije odlično je odradio Dalibor Petko, a potom su Ivana i Boris, u pratnji atraktivnih plesačica i plesača, izveli 10-ak pjesama među kojima su singlovi “Zadnja suza”, “Que Sera” i “Miris parfema”, a zatim i pjesme “Zumbuli”, “Alarmantno” i “1001 noć”. U sklopu predstavljanja, na brojnim video ekranima prikazan je i videospot za novi singl “Miris parfema” koji su izveli na CMC festivalu u Vodicama. Upravo su tamo i snimani kadrovi koje je montirao Dario Radusin, a podsjetimo kako je Colonija svojim nastupom zatvorila prvo desetljeće i uspješno najavila nova putovanja ovog najvećeg regionalnog festivala domaće glazbe.

Slika

Da dvojac Boris Đurđević/Ivana Lovrić marljivo radi govori i činjenica kako su već snimili kadrove za novi spot i singl, a uskoro će i otkriti o kojoj se pjesmi albuma radi. Nova era je uspješno zaplovila hrvatskim glazbenim morem, a Colonia još jednom učvrstila svoj zvjezdani status te najavila i daljnje širenje najfinijeg mirisa parfema.

Foto: Nikola Knežević